Samsung Tablet Aanbieding – De Top 5

Ben jij opzoek naar een goedkope Samsung tablet aanbieding, dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jij meteen op de hoogte wordt gebracht wanneer er een nieuwe Samsung tablet aanbieding is. In onze overzichtelijke tabel hieronder vind je de Samsung tablet aanbieding deals van deze week. Let wel op dat het veel tijd kost om dit tablet overzicht bij te houden. Om deze reden doen wij dit ook maar 1x per week. Wil je dus echt op de hoogte blijven van alle Samsung tablet aanbieding deals, laat dan je e-mailadres hieronder achter en wij zorgen ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van een samsung tablet aanbieding!

[ois skin=”Samsung tablet aanbieding”]

Samsung Tablet aanbieding (en); het complete overzicht

Tabel wordt zo snel mogelijk toegevoegd!

Samsung; het merk

samsung tablet aanbiedingSamsung is één van de beste elektronicagiganten van dit moment. Ze leveren niet alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten, maar hebben tevens een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf heeft al jarenlang de regie in handen bij producten op het gebied van telecommunicatie, digitale apparatuur, digitale media, IT-netwerkapparatuur, LCD’s en halfgeleiders. Een van de onderdelen is Samsung Electronics. Onder deze tak valt ook Samsungs de geduchte concurrent van de iPad tablet, namelijk de Samsung Galaxy Tab. Toch lukte het de afgelopen jaren niet om deze Android-tablets van Samsung om de krachtige en grote iPad te verslaan. Maar Samsung is met een opmars bezig, en niet zo’n beetje ook. Met de 7- en 8-inch formaten neemt het bedrijf nu op tegen de nieuwe iPad mini. De tabletmarkt neemt meer en meer toe en zit al op een hoogtepunt. Verwacht wordt dat het nog wel eens een spannende tijd kan worden voor Samsung. In dit artikel lees je waarom je zou kiezen voor een Samsung tablet en/of samsung tablet aanbieding.

Voordelen van een Samsung tablet

Waarom zou je kiezen voor een Samsung tablet of een samsung tablet aanbieding / abonnement? In dit artikel gaan we er vanuit dat niet iedereen weet van de voor-en nadelen van dergelijke tablets. De belangrijkste voordelen zullen we uitleggen per besturingssysteem. Het besturingssysteem van Samsung tablets draait op het fameuze Google ‘s Android of op het Windows 8.

Windows 8

Een Samsung tablet met Windows 8
Windows 8 is een relatief nieuw besturingssysteem en loopt dus qua hoeveelheid apps nog een hoop achter op de Android. Toch biedt Windows 8 een paar voordelen ten opzichte van het Androidsysteem, zo ligt bijvoorbeeld de productiviteit van Windows een stuk hoger. Bovendien heb je bij dit besturingssysteem ook de mogelijkheid je home screen aan je eigen wensen aan te passen (customizable). Verder heb je bij Windows 8 de opties voor meerdere gebruikers, meerdere schermen, betere bestandsbeheerders en randapparatuur, snap views, bestandsencrypties, handgeschreven inputs, Bing News, verschillende browsers en een krachtige software.

Google Android

Een ‘open’ Samsung tablet 
Het Android besturingssysteem is meer open als het gaat om veranderingen die gebruikers kunnen doorvoeren in het systeem. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het uiterlijk. Zo is het mogelijk om een ander on-screen toetsenbord te gebruiken en zo zijn er nog veel meer aanpassingen door te voeren. Android houdt je niet tegen dit in tegenstelling tot met de iPad. Ook staat Android bekend om het ‘open zijn’ bij toegang die bepaalde apps hebben tot het systeem en zelfs nog andere applicaties. Hierdoor is het mogelijk om op andere manieren apps te integreren in je systeem. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die er van houden waarop de apps met elkaar communiceren of op de achtergrond draaien. Android heeft zich op deze manier weten te onderscheiden van zijn grootste concurrent door deze ‘widgets’ te integreren op het beeldscherm. Icoontjes zijn vanaf nu verleden tijd, want dankzij widgets kunnen gebruikers nu snel en zonder apps te openen de informatie die ze willen op het beginscherm plaatsen. Op deze manier heeft Samsung ervoor gezorgd dat gebruikers het zich zo persoonlijk mogelijk kunnen maken.

Samsung: Kwalitatieve integratie

Samsung heeft voor een slimmere aanpak gekozen wat betreft het integreren van Google ’s diensten. Bijna iedereen houdt tegenwoordig data bij in Google Calendar en heeft een e-mail lopen bij Gmail. Daarom heeft Samsung wat ons betreft twee belangrijke onderdelen geïntegreerd in de Android tablets. Zo is het mogelijk om met Gmail een persoonlijk domein aan te maken en ook via de dienst te laten lopen met de daar bijhorende gunstige Cloud e-mail dienst. Bovendien heeft Android altijd nieuwe features met tal van mogelijkheden. Je kunt daarnaast gebruik maken van andere populaire diensten zoals Google Maps, Google Drive, Youtube en ga zo maar door. Deze diensten zijn overigens te vingen op het Android platform onder het kopje ‘apps’ (applicaties). Een snel opkomende, nieuwe Google dienst is de Google Now. Deze interessante app is de digitale assistent van iedere gebruiker die er naar zoekt. Klinkt goed, toch?

Een hemel vol apps

Android en iOS (Apple) zijn de twee belangrijkste en meest populaire platformen waarop Apps worden uitgebracht. Het Android platform heeft als voordeel dat er een ruim aanbod gratis apps beschikbaar zijn. Tevens is er een extra mogelijkheid als het gaat om deze populaire apps van Android. Indien Google er om een af andere reden voor kiest om een bepaalde app niet in de Play Store van Google te willen opnemen, dan is het nog altijd mogelijk om deze app buiten de Play Store te downloaden. Let wel: Het risico is voor jezelf, maar de verantwoordelijkheid ligt bij jou.

Veel keuze

Er is werkelijk ontzettend veel keuze op de consumentenmarkt en Samsung heeft wel zoveel tablets dat het moeilijk is om ze nog uit elkaar te houden. Toch hebben we geprobeerd in dit artikel de beste en belangrijkste Samsung tablets te reviewen.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite is de goedkopere versie van de populaire Galaxy Tab 3 (7.0). Voor een adviesprijs van slechts 140 Euro heb je deze mooie tablet al in je pocket. Deze Lite uitvoering is een 7-inch tablet met een besturingssysteem van Android 4.2 Jelly Bean. Bovendien zit over dit besturingssysteem nog het Samsung’s TouchWiz interface. De Galaxy Tab beschikt tevens over een dualcore-processor van Marvell, een microSD-kaartlezen, 8GB aan opslaggeheugen, 1GB aan werkgeheugen, 3.600mAh accu en een camera aan de achterzijde.

Bekijk hier de goedkoopste samsung tablet aanbieding

Samsung Galaxy NotePRO 12.2

Deze tablet heeft flinke specificaties onder zijn naam. Serieuze hardware met een flink beeldscherm dat heeft geresulteerd in een vrij grote tablet met afmetingen van maar liefst 204 x 295,5 x 7,95 mm en met een gewicht van 750 gram. Toch valt het reuze mee, de Samsung Galaxy NotePro 12.2 is niet overdreven groot en valt te vergelijken met de grootte van een A4-papier. De tablet is vrijuit krachtig en heeft door het grote scherm de enorme potentie voor verschillende opties zoals de digizer, S-pen en Android apps. Met een 3GB aan werkgeheugen en twee quadcore-processors heeft deze NotePRO geen gebrekkige prestaties op het gebied van snelheid, browsen en multitasking. De Samsung Galaxy NotePRO is een real high-end performer en doet eer aan zijn naam.

Klik hier voor de beste samsung tablet aanbieding

Samsung Galaxy TabPRO 8.4

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede tablet van Samsung? Dan is wellicht deze Samsung Galaxy TabPRO 8.4 wel wat voor jou. Met uiterst goede specificaties en een interessante hoge schermresolutie is dit is een prachtige tablet. Naast een krachtige processor beschikt de TabPRO ook nog over een recente versie van Android. Verder heeft de tablet een Super Clear lcd display met een resolutie van maar liefst 2.560 bij 1.600 pixels. Voorzien van een formaat van 8.4 inch is de Samsung tablet uitgerust met een behuizing van grotendeels plastic, maar met de achterzijde van een mooi vormgegeven, lederen look.

Wil jij weten wat de beste samsung tablet aanbieding is? Klik hier

Samsung Galaxy TabPRO 10.1

De Samsung Galaxy TabPRO 10.1 heeft een formaat van 10.1- inch en heeft net als de 8.4 een Super Clear lcd display. Met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels is deze tablet fijn om in de hand te houden. De TabPRO beschikt over een volledig werkgeheugen van 2GB. Verder is hij uitgerust met een microSD-kaartlezer, microUSB 2.0-poort, 8 megapixel camera aan de achterzijde met een led-flitser, een 2 megapixel webcam aan de voorzijde, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 4G internet (optioneel), GPS en een opslaggeheugen van 16 tot aan 32 GB. Met een adviesprijs van 609 euro kun je de Samsung Galaxy TabPro 10.1 aanschaffen in de dichtstbijzijnde winkel of webshop.

Samsung Galaxy TabPRO 10.1 goedkoop bestellen? Check de samsung tablet aanbieding deals!

Samsung Galaxy TabPRO 12.2

Ook deze tablet beschikt over een Super Clear lcd display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels. Toch moet deze tablet het doen zonder de S-pen stylus. Verder komt hij wederom overeen met het hebben van twee krachtige processors. De TabPRO 12.2 uitgerust met 3GB aan werkgeheugen, 32GB opslaggeheugen, 8 megapixel camera met flitser aan de achterzijde, 2 megapixel webcam aan de voorzijde, microSD-kaartlezer met een geheugen tot 64GB, Bluetooth 4.0, Wi-Fi,4G/LTE, en GPS. Daarnaast heeft de Samsung tablet een sterke accu van maar liefst 9.500mAh waarmee je een dag vooruit kunt op een volle lading zonder stroom. Tot slot is de Galaxy TabPRO 12.2 voorzien van een zelfde uitstraling als de andere Note-modellen, maar ziet er altijd nog strak en netjes uit.

Laat mij de samsung tablet aanbieding deals zien.

Samsung Galaxy Note 8.0

Het design van de Samsung Galaxy Note 8.0 doet ons nogal denken aan een smartphone. Maar niets is minder waar, deze tablet heeft namelijk een 1,6 GHz quad-core processor dat wordt ondersteund door een 2 GB RAM geheugen. Met een opslagruime van 16GB tot aan 32 GB is de Samsung Galaxy Note 8.0 is de Note een goed werkende tablet. Het 8 inch beeldscherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Deze tablet is verkrijgbaar in zwart en wit en wordt geleverd met de stylus van Samsung.

Samsung tablet aanbieding deals? Waar kan ik die vinden.

Gouden Tip voor een Samsung Tablet Aanbieding

Het komt vaak voor dat een Samsung Tablet Aanbieding ontstaat wanneer er een nieuwe versie uitkomt. Omdat de vraag dan zo extreem hoog is naar de nieuwe Galaxy Tab, daalt de waarde van de vorige versie. Ben je dus opzoek naar een Samsung tablet aanbieding, kijk dan eerst eens of er nieuwe tablet van Samsung uitkomt. Als dit zo is, kun je beter even wachten 😉