Een iPad Veiling, Waar Vind Je Ze en 5 Tips Voor Een Goedkope Veiling

ipad veilingEen iPad veiling, veel mensen willen daar graag gebruik van maken. Door de veilingen worden iPads goedkoper en kan je tevens zelf stoppen wanneer je wilt. Maar waar vindt je zulke veilingen nou? En hoe kom je op de meest goedkope manier aan een iPad? DeTabletKoning zocht het voor je uit! Daarnaast zullen er nog 5 tips gegeven worden hoe jij aan een goedkope iPad kan komen dankzij een veiling.

Waar vindt je een iPad veiling?

iPad veilingen worden in het echt gehouden, maar het handigst is het om het via het internet te doen. Door te googelen op iPad veiling kom je al snel veel verschillende veilingen tegen waar jij mee uit de voeten kan. Zorg er wel voor dat je een veilige website kiest, zodat je geen risico loopt op oplichting. Dit gebeurt namelijk nog wel eens. Vipveiling wordt over het algemeen gezien als een prima website om mee te doen aan een veiling. Veiling.nl word ook gezien als een prima website om te veilen. Vaak kun je al bieden op een iPad vanaf een euro, maar natuurlijk is het logischer dat dat bedrag natuurlijk op gaat lopen zodra er meer en meer mensen meedingen naar de iPad.

5 tips voor een iPad veiling

Het is belangrijk dat je onderstaande tips goed in acht neemt voordat je mee gaat doen aan een iPad veiling. Hiermee voorkom je mogelijke problemen waar je op kunt stuiten. Veel mensen zijn namelijk de mist in gegaan tijdens het meedoen aan een veiling en het gaat toch om aardig wat geld, ondanks dat je vaak goedkoper uit bent dan dat je een iPad koopt in een officiële winkel.

1: Stel voor jezelf een maximum bedrag

Het is belangrijk dat je je niet laat verleiden tot het verhogen van je bedrag, telkens weer. Het is erg aantrekkelijk om steeds wat meer te betalen dan de ander, omdat je graag een iPad wil, maar bedenk wel dat het soms genoeg is. Er komen nog genoeg andere veilingen waar je mee kan doen als je een iPad wil kopen.

2: Kies een veilige website uit

Doe niet mee aan een onbekende en onofficiële veiling op een zwarte markt. Dit kan ook op internet. Hierbij worden vaak mensen opgelicht en betalen ze wel het bedrag, maar krijgen ze nooit de iPad. Zorg er dus voor dat je meedoet aan een veiling die gegarandeerd te vertrouwen is.

3: Betaal niet meer dan het waard is

Je kunt wel steeds boven een ander gaan zitten met een bedrag, maar let erop dat je niet meer gaat betalen dan dat het product eigenlijk waard is. Anders kun je namelijk net zo goed een tweedehands iPad op Marktplaats kopen of gewoon een iPad aanschaffen in een winkel.

4: Let op de versie van de iPad

iPad mini, een gewone iPad, een iPad met 3g… er zijn veel verschillende iPads te koop. Zorg ervoor dat je weet op welke iPad je aan het bieden bent.

5: Land van veiling

Voor import uit andere landen gelden regels met belasting, waardoor je uiteindelijk misschien toch duurder uit bent. Het verstandigst is om gewoon mee te doen aan een veiling uit Nederland.

Kortom; let op met sommige iPad veiling websites. Soms ben je meer geld kwijt dan dat je hem los koopt. Een iPad veiling website moet natuurlijk ook iets verdienen dus laat je niet oplichten!