De Goedkoopste iPad Aanbieding

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, een Ipad is een dure tablet. Toch kun je goed profiteren van tijdelijke aanbiedingen en kortingen van bekende webshops. Een Ipad Aanbieding is eigenlijk in twee soorten op te delen.

  1. Werkelijke korting of aanbieding
  2. Een (meestal) gratis Ipad bij aanschaf van een abonnement

Omdat het erg lastig is om continue op de hoogte te blijven van de nieuwe kortingen, heeft deTabletKoning.nl een aantal contracten afgesloten. Dit betekent dat wij als een van de eerste te horen krijgen wanneer er een nieuwe tablet aanbieding plaatsvindt. Wil jij nou ook op de hoogte blijven van een nieuwe Ipad Aanbieding om zo erg goedkoop jou Ipad aan te schaffen, vul dan hieronder jou e-mailadres in. Wij zorgen er dan geheel gratis voor dat we jou op de hoogte houden! Als je dit een tof idee vindt, vergeet dan ook niet te Liken, Tweeten of te Google+en. Kost je hoogstens 1 seconde en wij zien dit natuurlijk als waardering voor ons werk.

[ois skin=”ipad aanbieding”]

Ipad Aanbieding (en); het complete overzicht

Ben je benieuwd naar de huidige aanbiedingen of de goedkoopste Ipad Aanbieding? Check dan onderstaande tabel!
*Wij proberen deze tabel elke week te updaten. Het kan zijn dat er een aantal aanbiedingen verlopen zijn. Vul hierboven je e-mailadres in om ECHT op de hoogte te blijven.

Ipad; het merk

De Apple iPad was de eerste zogeheten ‘tablet’ die een aantal jaren geleden voor het eerst op de markt verscheen. De beroemde iPad bestaat eigenlijk uit niets meer dan een simpel beeldscherm. Computeronderdelen zijn niet langer extern meer verbonden; maar intern. Het moederbord, het toetsenbord en chips zijn dus ín het apparaat verwerkt. Op deze manier werd de revolutionaire iPad draagbaar en is zodoende makkelijk mee te nemen. De iPad is de ideale oplossing voor de mensen die vaak onderweg zijn en daarnaast ook moeten werken. Deze tablet is makkelijk mee te werken en is bovendien vaak met een internet abonnement verkrijgbaar. Maar naast het internet is de iPad ook nog geschikt voor allerlei andere doeleinden. Zo kun je onder andere films kijken, boeken lezen, mailtjes lezen en wegwerken, muziek luisteren en spelletjes spelen.

Hier legt Steve Jobs voor de aller eerste keer uit wat hij precies wil gaan doen met de iPad.

Voordelen van een iPad

De Apple iPad heeft vele voordelen. Deze tablet is prachtig vormgegeven en is vrij snel en handzaam. Ook onderscheidt zij zichzelf op gebruiksvriendelijkheid, accuduur, vormgeving en het toetsenbord.

Gebruiksvriendelijk

Zoals eerder vermeld, de Apple iPad is bijzonder gebruiksvriendelijk. Apple is veelal geliefd door zijn apparaten die door werkelijk iedereen kan worden gebruikt. De iPad werkt eigenlijk precies zoals je zou verwachten. Geen onverwachte moeilijkheden, maar eenvoudige stap-voor-stap technieken. De iPad is een fijne tablet, en ligt heerlijk in de hand. Hierdoor leren mensen moeiteloos de tips en trucs. Lessen of instructies zijn daarom eigenlijk niet meer nodig. Elke iPad liefhebber weet als geen ander dat deze apparaten meteen te begrijpen zijn. Geen poespas, maar een makkelijke omgang is gewaarborgd. Zo kun je bijvoorbeeld al door twee vingers naar elkaar toe te bewegen, eenvoudig inzoomen. Geen muis is nodig, want de iPad is een intuïtief werkende tablet waarbij alles zichzelf wijst. Kies boven in het schema jouw favoriete iPad aanbieding.

De accuduur

Apple staat bekend om zijn langdurige accu’s in apparaten. Niet per se verbazingwekkend aangezien een groot deel van Apple ’s producten voor de mobiele markt zijn ontworpen. De iPad is daar één van: bedoeld voor onderweg die je maar zo eventjes uit de tas haalt. Apple wist als geen ander dat het bij dit apparaat anders moest; want een keyboard dat veel energie vreet, is immers niet gewenst. Ook wisten ze maar al te goed dat draagbare apparaten geen of weinig stopcontacten in de buurt hebben, dus dit was tevens een no-go. Een goede accu bij deze tablet was dus essentieel. Apple heeft daarom de iPad met een lange accuduur gerealiseerd. De iPad is namelijk voorzien van een uitstekende batterij die zelfs na 12 uur intensief gebruik nog altijd een derde van zijn capaciteit overhoudt. De iPad is kortom een prachtig en duurzaam apparaat. Voor een goedkope iPad aanbieding, check je bovenstaande tabel.

De vormgeving

Apple verbaast ons iedere keer weer. Ook met de iPad heeft de populaire fabrikant zich wederom bewezen, want nog nooit hebben we zo’n prachtige vormgegeven apparaat gezien. De iPad heeft een omhulsel van een onvoorstelbaar plat design omgeven van aluminium en glimmend glas. Toch is het geen labiele tablet; deze stevige iPad voelt voornamelijk stevig aan en heeft een fantastisch beeldscherm.

Het toetsenbord

De iPad, dat bestaat uit eigenlijk niets meer dan een beeldscherm, is voorzien van een intern toetsenbord. De zogenaamde ‘Touch screen’ is uitermate vlot te bedienen. Wil je bijvoorbeeld een programma bekijken, tik dan op het gewenste vakje. Wil je een stukje typen? Ook geen probleem, want de iPad tovert direct een toetenbord op het beeldscherm. Geen gedoe, maar juist eenvoudigheid! En wat nog meer verrassend is, is dat de Touch screen van Apple ook nog prima en snel tikt. Dit toetsenbord kan zelfs qua kwaliteit worden vergeleken met een echt (extern) toetenbord. Vergeet de beste iPad aanbieding niet hierboven.

Verschillende soorten iPads

ipad aanbieding

Er zijn op dit moment zeven verschillende types iPad. Alle types worden hieronder beschreven. Voor een goedkope iPad aanbieding, lees je hierboven.

iPad 1

De iPad 1 was de eerste iPad die op de markt verscheen in 2010. De iPad 1 is de vergrote versie van de iPod Touch en de iPhone. Deze revolutionaire tablet wordt vooral geprezen door haar lichte gewicht en geringe afmetingen. Met een dikte van 13.4 mm en een gewicht van slechts 0.68 kg is de iPad 1 waanzinnig fijn om in de hand te houden- en om mee te nemen. Deze iPad is voorzien van een sterke processor, namelijk een A4 processor chip. Deze heeft het mogelijk gemaakt om maar liefst 10 uur te genieten van deze prachtige tablet. De iPad 1 is speciaal ontworpen voor maximale internetgebruikers. Daarom is hij uitgerust met een draadloze WiFi verbinding en/of 3G internet. Op deze iPad 1 kun je o.a. kunt internetten, mailen, spelletjes spelen en films kan kijken. Klik hier voor de goedkoopste iPad aanbieding!

Voor een duidelijk overzicht van de laatste iPad aanbieding, bekijk dan het bovenstaande overzicht!

iPad 2

In 2011 kwam Apple al snel met een opvolger, de iPad 2. Deze nog dunnere en lichtere, maar bovenal snelle tablet was vanaf het eerste moment al uitermate populair. Het apparaat lag niet alleen fijn in de hand, maar beschikte toen ook nog eens over de nieuwste technieken. De iPad 2 is voorzien van het iOS 4.3 besturingssysteem, deze zorgt o.a. voor een ongekend gebruiksgemak en vele mogelijkheden op het gebied van applicaties. De door Apple gecreëerde nieuwe dual-core processor maakte tot slot deze iPad 2 tot een uitermate snelle tablet. Eentje die we dus niet zomaar vergeten.

Voor een duidelijk overzicht van de laatste iPad aanbieding, bekijk dan het bovenstaande overzicht!

iPad 3

Al in 2012 kondigde Apple de nieuwe Apple iPad 3 HD aan. Ook deze iPad lijkt weer op zijn voorganger uit 2011, maar het verschil zit hem vooral in het beeldscherm. Deze is namelijk voorzien van een Retina display, met maar liefst 2048×1536 pixels. Dit fameuze HD scherm had echter wel een nieuwe chip nodig om voldoende werk te kunnen leveren. Zodoende besloot Apple de iPad 3 in een jasje te steken van een A5 chip. Deze nieuwe chip bestaat uit een quad core model die 4 keer zo sterk is als de oude A5 processor van de iPad 2. De afmetingen van de tablet zijn nagenoeg hetzelfde gebleven als die van de iPad 2. De iPad 3 is echter iets dikker en zwaarder dit komt grotendeels door het nieuwe Retina display en de iets sterkere accu.

Voor een duidelijk overzicht van de laatste iPad aanbieding, bekijk dan het bovenstaande overzicht!

iPad 4

In begin 2012 werd de verkoop van de iPad 4 gelanceerd. Deze succesvolle tablet is van binnen volledig vernieuwd, toch lijkt hij qua vorm en afmetingen bijna hetzelfde. Ook deze tablet is voorzien van een Retina display met 2048×1536 pixels. Daarnaast heeft Apple een geheel nieuwe chip ontworpen, de A6X. Deze enorm verbeterde processor chip is wel dubbel zo snel als zijn voorganger. Verder is de iPad 4 uitgerust met een iSight camera met de daarbij horende backside illumiation, 5-elements lens, 5 megapixel sensor, autofocus, auto exposure, Hybride IR filter en auto face detection. Daarnaast is de video-kwaliteit ook sterk verbeterd. Tot slot is de iPad 4 voorzien van de nieuwe LTE 4G technologie. Deze ingebouwde apparatuur zal voor in de toekomst voor 5x hogere snelheid van internet zorgen en wordt daarom veelal aangeprezen voor nieuwkomers.

Voor een duidelijk overzicht van de laatste iPad aanbieding, bekijk dan het bovenstaande overzicht!

iPad Air

Deze nieuwe tablet van Apple is de opvolger van de IPad mini en heeft veelal een vernieuwend uiterlijk ten opzichte van zijn voorganger de iPad 4. Hij is 1.9 mm dunner, maar heeft bovenal een andere vorm. Het design van de iPad Air heeft een dunne rand langs het scherm en is maar liefst 28% lichter. Naast het traditionele zwart en wit is de iPad Air eindelijk ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ten tweede is de iPad air voorzien van het iOS 7 besturingsapparaat. Hierdoor kun je verschillende applicaties laten draaien zonder enige moeite. De iPad Air beschikt ook nog eens over de nieuwe Apple A7-processor met een 64 bit-architectuur. Deze is te vergelijken met de kracht van een laptop of een pc. De chip heeft ongekende mogelijkheden en is veelal sneller dan zijn voorgangers.

Voor een duidelijk overzicht van de laatste iPad aanbieding, bekijk dan het bovenstaande overzicht!

iPad Mini

De nieuwe en zeker revolutionaire iPad heeft een Multi-Touch LED display van 7.9 inch en een resolutie van 1024×768 en heeft daarnaast 163 pixels per inch. De Mini heeft een vingerprint weerstaande coating, d.w.z. dat vingerafdrukken op het scherm vanaf nu verleden tijd zijn. Ook deze versie is voorzien van een krachtige chip: de A5 chip. Tot slot is de iPad mini tevens uitgerust met de nieuwe LTE 4G technologie. Het wachten is alleen op de intrede van het 4G netwerk in Nederland.

Voor een duidelijk overzicht van de laatste iPad aanbieding, bekijk dan het bovenstaande overzicht!

iPad Mini 2

De iPad mini 2 is tot slot de nieuwste opvolger. Deze tweede generatie is vooral compact en heeft een naast een krachtige processor ook nog eens een haarscherp scherm, een vingerafdrukscanner en de krachtige iOS 7 als besturingsapparaat. Het Retina-scherm is veelbelovend met een resolutie van 2048×1536 waarbij geen verschil van pixels meer worden gezien.

Voor een duidelijk overzicht van de laatste iPad aanbieding, bekijk dan het bovenstaande overzicht!

Gouden Tip voor een Ipad Aanbieding

Een Ipad Aanbieding zal veelal voorkomen bij de ‘oudere’ versies van de iPad. Sta je dus op het punt om een iPad te kopen, lees je dan even in de releasedatum van de nieuwe iPad. Als deze zeer binnenkort zal plaatsvinden, heb je een grote kans dat op dat moment er een mooie iPad aanbieding ontstaat. De vraag naar de nieuwe iPad zal stijgen waardoor de ‘oudere’ op dat moment zullen dalen.

Een compleet overzicht van alle tablets? DeTabletKoning.