Een gratis iPad of Galaxy Tab

Wat is er nou leuker dan een tablet waar je niks voor hoeft te betalen? Weinig! Wil jij ook een gratis iPad of Galaxy Tab ontvangen? Dat kan! Wij hebben dan hieronder enkele tips voor jou!

Gratis Tablet bij nieuw abonnement

Tegenwoordig kun je bij veel abonnementen een gratis tablet scoren. Zo ontvang je bijvoorbeeld een gratis iPad bij een abonnement op NRC.Next, een gratis Galaxy tablet bij Visa Card of een gratis Android tablet bij een Alles-in-1 pakket. En ook bij een nieuwe smartphone abonnement wordt vaak een Samsung tablet aangeboden. Helemaal gratis is het natuurlijk niet, bijna altijd is de prijs verwerkt in de maandelijkse abonnementskosten.

Gratis Tablet bij energie

Ook bij een nieuw energiepakket kun je vaak kiezen voor een gratis tablet. Zo kunt u kiezen voor een iPad Air bij Oxxio, een Galaxy Tab bij Miky energie of een LG tablet bij DealDirect. Benieuwd waar je allemaal uit kan kiezen? Hier vindt je alle aanbiedingen op een rijtje.

Andere aanbiedingen

Naast abonnementen kunt u ook regelmatig profiteren van een gratis tablet bij andere diensten. Zo ontvangt u ook een tablet bij een NHA cursus, bij de krant of bijvoorbeeld bij een abonnement op de Leesmap. Denk hierbij wel goed na of u het tablet echt nodig heeft en gaat gebruiken, anders is het alleen maar zonde van uw geld.