10 Tips Die Je Vandaag Nog Toe Kan Passen Tijdens Jouw Zoektocht Naar Een 2e Hands iPad

een 2e hands ipadVeel mensen willen graag een iPad kopen, het liefst tweedehands. Dit is natuurlijk niet voor niets, een iPad is erg populair en is vooral een uitstekende tablet. Maar let wel goed op wanneer je een 2e hands iPad wil kopen, want het kan natuurlijk zomaar misgaan. Hieronder staan tien tips waarmee jij veilig een 2e hands iPad kunt kopen.

Een 2e hands iPad kopen, hoe doe je dat?

Het is belangrijk om op verschillende aspecten te letten. Doe je dit niet dan zal je waarschijnlijk problemen krijgen met je 2e hands iPad. Je wil niet problemen krijgen. Waar moet je op letten bij een 2e hands iPad kopen;

1: Let goed op de prijs.

De nieuwste iPad moet vanzelfsprekend duurder zijn dan een oudere versie van de iPad. De oude iPads worden soms nog wel eens voor de beginwaarde verkocht, terwijl deze in de loop der jaren juist veel minder waard zijn geworden. Doe dus goed research wat een iPad waard is in de winkel, en kijk dan of de prijs van de tweedehandse realistisch is.

2: Vraag wat er bij is inbegrepen.

Mogelijk zijn er nog accessoires bij inbegrepen, zoals hoesjes. Dit kan natuurlijk ook deels de prijs vormen. Daarnaast kan het voordelig zijn om in een keer de accessoires erbij te kunnen krijgen.

3: Test de iPad uit.

De iPad uittesten voordat je hem koopt is misschien wel de belangrijkste tip die we kunnen geven. Hierdoor kun je zelf kijken of alles het goed doet, en weet je zeker dat je niet in de maling wordt genomen. Zeker bij een grote aanschaf als een iPad is het belangrijk dat je zeker weet dat je een werkend product koopt.

4: Controleer de uitgangen.

Het is belangrijk dat je de usb uitgang goed controleert, evenals de uitgang waar de koptelefoon in gaat. Dit is toch wel een groot onderdeel van de iPad, zeker de usb uitgang.

5: Controleer op schade.

Zorg ervoor dat er bij aankoop van een iPad geen krassen op het scherm zitten, geen kapotte achterkant en dat er geen waterschade is. Je kunt er later spijt van krijgen als je de tablet toch hebt gekocht en problemen ondervindt met de kwaliteit van het materiaal.

6: Zorg dat je een echte iPad koopt.

Er zijn veel Chinese bedrijven die tablets maken die sprekend op de iPad lijken. Zorg dat je niet in de maling genomen wordt, en dat de prijs wordt opgedreven omdat je denkt dat je te maken hebt met een iPad. Een replica hoort veel goedkoper te zijn.

7: Wil je 3G of alleen Wifi?

Zorg dat je zeker weet of je een iPad koopt met alleen 3 (of zelfs 4)G of een iPad met alleen Wifi. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, maar controleer dus dat je koopt wat jij wilt.

8: Controleer de speaker.

Controleer goed of de speaker van de iPad werkt. Het is erg vervelend wanneer het geluid lelijk of zacht is.

9: Controleer de knoppen.

De homeknop, de uitknop, de volumeknop en de muteknop. Bij iPads gaan deze knoppen relatief snel kapot.

10: Koop geen gesealde.

Een 2e hands iPad kopen die verpakt is in een gesealde verpakking kan gevaarlijk zijn. Er zijn zat mensen die op deze manier zijn opgelicht en helemaal geen iPad bleken te hebben gekocht.

Kortom; wil je een 2e hands iPad kopen? Zorg dan dat je minimaal aan deze 10 stappen hebt gedacht. Dit garandeert overigens niks!